Navigatie schakelaar
Keuken door KitchCo

Advies en studie

Als partner geniet u steeds van onze vakkennis. Binnen onze organisatie beschikt Kitchco over ervaren medewerkers in keukenplanning.

Met de grootste luisterbereidheid ontwikkelt ons studiedienst projecten die nauw aansluiten aan de hedendaagse noden van de restauratiesector.

Plan Kitchco Kitchen

Het conceptuele en het operationele vullen elkaar aan, en worden digitaal uitgetekend op professionele wijze. Onze aandacht gaat eveneens naar oppervlakte- en energiestudie, alsmede naar het navolgen van de HACCP normen.

Onze studies worden tevens begeleid met budgettaire raming, zodat het project een concrete vorm kan krijgen. Voor reorganisatie van uw bestaande keuken, adviseren wij u eveneens met bedrijfszuinige en vooruitstrevende oplossingen.

Zelfbedieningsbuffet

Zelfbedieningsbuffetten

Nog nooit zijn zelfbedieningstogen zo uitdrukkelijk in beeld gebracht als heden.

Bedrijfsrestaurants, snelwegcafetaria’s, alsmede alle vormen voor een snelle hap; allen wedijveren naar exclusieve uitvoeringen.

Kitchco heeft in haar programma de nodige inbouwelementen om de eetwaren op correcte temperatuur te houden, zowel warm als koud.

Voor het buffetmeubel volgt Kitchco de materiaalkeuzes van architect of designer en zorgt voor een geslaagde samenhang tussen techniek en decor.

Enkele realisaties

  • Q8

  • Panos

  • AXA