Navigatie schakelaar

Amerikaanse koelkasten

Kitchco American Refrigeration Services (Kitchco Blauw)  is een aparte afdeling, gespecialiseerd in verkoop en herstellingen van Amerikaanse koelkasten van merken Amana, General Electric, Mabe, Liebherr & Whirlpool.

Amerikaanse koelkasten?

Een Amerikaanse koelkast is niet alleen een zeer grote koelkast met een ruime inhoud maar tegelijkertijd ook een pronkstuk in uw keuken! De voornaamste eigenschap is echter dat uw producten langer vers bewaard kunnen worden dan in een conventionele koelkast. Een originele Amerikaanse koelkast beschikt immers over een luchtcirculatiesysteem dat er, in combinatie met sensoren, voor zorgt dat uw producten in optimale conditie bewaard worden. Bovendien heeft elk toestel altijd diverse zones voor het bewaren van uw groeten, fruit, vlees en vis.


De side-by-sidekoelkasten van de merken GE, LIEBHERR en WHIRLPOOL beschikken over een intelligent frostguard (no-frost) systeem zodat u de diepvries nooit meer handmatig hoeft te ontdooien, hetgeen vanzelfsprekend ook zorgt voor een lager energieverbruik. Naast talloze features zijn de Amerikaanse koelkasten meestal standaard voorzien van een waterdispenser en ijsmachine voor de uitgifte van gefilterd koud water, crushed ijs en ijsblokjes.

Wilt u de Amerikaanse koelkast vrijstaand of toch liever ingebouwd? Wilt u deze dan in het wit, zwart, RVS, glas, spiegels of misschien wel geheel custom made in een kleur naar uw keuze? Bij ons is bijna alles mogelijk!

Wij bieden verschillende merken aan in verkoop: GE (nu Mabe), Whirlpool en Liebherr. Amana wordt in Europa niet langer aangeboden, maar onderdelen zijn via ons wel nog verkrijgbaar.

Foto van een keuken met Amerikaanse koelkast

U vindt de verschillende catalogi van onze huismerken onderaan deze pagina.
Voor meer info kan u steeds terecht op 016/72 00 00 of op info@kitchco.be , of kan u vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze toonzaal.

Levering van uw Amerikaanse koelkast

Wanneer u een Amerikaanse koelkast bij ons heeft besteld, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos ervan kunt genieten. De koelkast wordt altijd standaard door onze eigen bezorgafdeling bij U thuis bezorgd, geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de waterleiding. Tevens wordt uw oude koelkast mee retour genomen. Wij gaan net iets verder waar de meeste stoppen!

Gespecialiseerde techniekers

De Amerikaanse koelkasten zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Mocht er toch iets mislopen, staan onze servicetechniekers voor u klaar. Deze zijn opgeleid, gecertifieerd en gekwalificeerd om de nodige herstellingen uit te voeren. Ze hebben bovendien steeds toegang tot een basisstock van de meest courante onderdelen. U kan terecht op onze servicedienst via 016/72 00 00 of service@kitchco.be

Downloads