Navigatie schakelaar
Kitcho company cars

Story

Kitchco is een jong bedrijf, in 2011 opgericht binnen de Bumaco Groep.

Door de talrijke toepassingen die Bumaco met industriële koeling in de gemeenschaps- en industriële keukens mocht uitvoeren, kwam vanuit de markt de vraag om eveneens actief te zijn met toeleveringen van grootkeukenapparatuur.

Met het aantrekken van medewerkers met jarenlange ervaring in advies en keukenplanning en met de logistieke ondersteuning van de Bumaco-groep, heeft Kitchco op 2 jaar tijd sprekende referenties op haar actief.

Met haar toeleveringsprogramma is Kitchco aanwezig in alle segmenten van de grootkeukensector; zowel in de commerciële als in de sociale restauratie.

Kitchco kiest op zelfstandige basis haar leveranciers, en biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding aan, gekoppeld aan een deskundig advies.

Met onze huismerken PALUX, RATIONAL en ELECTROLUX voor de warme keuken, WINTERHALTER voor alle vaatwastoepassingen en uiteraard BUMACO voor alle noden in koeling, biedt Kitchco performante productiemiddelen binnen een grootkeukenorganisatie.

Een dynamische opstelling van deze kwaliteitsmerken in onze showroom te Rotselaar, biedt u de mogelijkheid onze kwaliteit aan uw eisen te toetsen.

Kitchco telt 15 medewerkers, verdeeld over Kitchco Rood (keuken installatie) en Kitchco blauw (herstelling AMANA koelkasten en invoer, verdeling van Amerikaanse koelkasten).

Foto van een keuken