Het perfecte ontwerp van jouw horecakeuken
Elke horecazaak die kwaliteit wil leveren én efficiënt werken, heeft nood aan een professionele keuken op maat.
- Hoe verloopt de mise-en-place?
- Hoe is het keukenteam samengesteld en op welke manier wordt er onderling samengewerkt?
- Wat is de visie en de werkwijze van de chef-kok?
- Welke werkposten zijn er nodig?
- Welke soort keuken wordt gebracht?
- Wat zijn de technische mogelijkheden van de beschikbare ruimte?
- Hoe verlopen de ideale looplijnen, rekening houdend met de HACCP-richtlijnen?
- Wat is de beste positionering van de koel- en vriesfaciliteiten?
-
Al deze elementen samen bepalen de inrichting van de ideale keuken en de juiste positionering van de voorgestelde horecatoestellen. Elk facet van je horecakeuken komt in onze ontwerpfase aan bod: de koeling , de voorbereidingsruimte, de koude keuken, de warme keuken en de vaatwas.
Voor elk ontwerp vertrekken wij vanuit de wensen en behoeftes van de chef-kok. Rekening houdend met het beschikbare budget en de mogelijkheden van de ruimte, vullen we deze verwachtingen maximaal in. We denken daarbij volledig met je mee. Elke keuken die we ontwerpen, werken we uit als een uniek verhaal.
Dankzij onze jarenlange ervaring met de inrichting van horecakeukens, onderscheiden onze keukenontwerpen zich door een hoge functionaliteit en een maximale efficiëntie.
Elke keuken wordt gedetailleerd uitgewerkt. Ook voor het inox maatmeubilair werken we gedetailleerde tekeningen uit. Na de presentatie van ons voorstel, stellen we het ontwerp helemaal op punt.