Afbeelding van een keuken - Kitchco

Het perfecte ontwerp van jouw horecakeuken

Elke horecazaak die kwaliteit wil leveren én efficiënt werken, heeft nood aan een professionele keuken op maat.

  • Hoe verloopt de mise-en-place?
  • Hoe is het keukenteam samengesteld en op welke manier wordt er onderling samengewerkt?
  • Wat is de visie en de werkwijze van de chef-kok?
  • Welke werkposten zijn er nodig?
  • Welke soort keuken wordt gebracht?
  • Wat zijn de technische mogelijkheden van de beschikbare ruimte?
  • Hoe verlopen de ideale looplijnen, rekening houdend met de HACCP-richtlijnen?
  • Wat is de beste positionering van de koel- en vriesfaciliteiten?

Al deze elementen samen bepalen de inrichting van de ideale keuken en de juiste positionering van de voorgestelde horecatoestellen. Elk facet van je horecakeuken komt in onze ontwerpfase aan bod: de koeling , de voorbereidingsruimte, de koude keuken, de warme keuken en de vaatwas.

Voor elk ontwerp vertrekken wij vanuit de wensen en behoeftes van de chef-kok. Rekening houdend met het beschikbare budget en de mogelijkheden van de ruimte, vullen we deze verwachtingen maximaal in. We denken daarbij volledig met je mee. Elke keuken die we ontwerpen, werken we uit als een uniek verhaal.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de inrichting van horecakeukens, onderscheiden onze keukenontwerpen zich door een hoge functionaliteit en een maximale efficiëntie.

Elke keuken wordt gedetailleerd uitgewerkt. Ook voor het inox maatmeubilair werken we gedetailleerde tekeningen uit. Na de presentatie van ons voorstel, stellen we het ontwerp helemaal op punt.

Totaalrealisatie met alle mogelijke technieken

Ook voor de realisatie bieden wij een totaalservice. Wij vernieuwen bestaande horecakeukens, maar kunnen ook van een casco ruimte vertrekken.

De realisatie omvat de plaatsing van alle inox maatmeubilair, de installatie van dampkappen, de integratie van horeca-apparatuur en het installeren van alle koel- of vriesinfrastructuur.

Ons zusterbedrijf Elektriciteit Geelen zorgt, indien nodig, voor het aanpassen en klaarmaken van alle elektriciteitsvoorzieningen. Zusterbedrijf Bumaco staat in voor de professionele koel- en vriesinstallaties.

Elk project wordt opgevolgd en gecoördineerd door onze eigen werfleider. Daarnaast blijven ook de technisch adviseur en de ontwerper beschikbaar voor de frequente werfvergaderingen tijdens de realisatiefase.

Afbeelding van een keuken - Kitchco

Uitstekende samenwerking
met keukenontwerpers

Naast eigen ontwerpen realiseren wij ook professionele horecakeukens die werden uitgewerkt door gespecialiseerde studiebureaus. Met verschillende studiebureaus bouwden wij doorheen de jaren een sterk partnership op. Op basis van het aangeleverde ontwerp en de bijhorende meetstaten, staan wij in voor de volledige realisatie.

Alle horecatoestellen,
inclusief koeling en diepvries

Dankzij onze totaalservice moet je voor de horecatoestellen geen andere partner inschakelen. Wij leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen alle professionele horecatoestellen. We zijn exclusief verdeler van Eloma. Verder verdelen we ook topmerken als Electrolux, Winterhalter, Rational en Palux.

Ontdek hier ons gamma aan horecatoestellen.