Afbeelding van een keuken - Kitchco

Kitchco is een onderdeel van de Bumaco Groep. Bumaco specialiseert zich sinds 1994 in alle mogelijke koel- en diepvriesinfrastructuur. Daarbij vormt horeca één van de belangrijkste doelgroepen. Vanuit deze veelvuldige contacten met de horecasector groeide de vraag om ook andere horecatoestellen te leveren dan koel- en diepvriestoestellen.

Een vliegende start

Kitchco werd dus opgericht in de schoot van Bumaco. Dankzij het aantrekken van enkele ervaren specialisten die al vele jaren werkzaam waren in de professionele keukenbranche, nam Kitchco een vliegende start en groeide het snel uit tot een zelfstandig sterk bedrijf. De horeca- en grootkeukens van verschillende sterrenrestaurants, nationale wegrestaurants én bedrijfsrestaurants van bekende multinationals werden ontworpen en gerealiseerd. Kitchco werkt hiervoor samen met een waaier aan Europese gerenommeerde kwaliteitsleveranciers.

Sterk en gemotiveerd team

Kitchco kan rekenen op een sterk en gemotiveerd team van een vijftiental medewerkers met gespecialiseerde keukenontwerpers, technische tekenaars project- en werfleiders, montagemedewerkers en servicetechnici.

Kitchco onderscheidt zich dankzij de totaalservice die wordt aangeboden door de inbedding in de Bumaco Groep. Vanaf casco kan een ruimte volledig als keuken worden ingericht, inclusief elektriciteitsvoorzieningen, loodgieterij en koel- en vriesinfrastructuur.